Tájékoztatlak, hogy weboldalaim böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti.

A weboldalak tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
(Copyright © 2005-2011. Antal László).
Minden jog fenntartva.

A qtp.hu weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a qtp.hu tulajdonosa (Antal László) jogosult. Egyes dokumentumokra további feltételek is vonatkozhatnak, amelyeket a konkrét dokumentumokban tüntetek fel.. (például amennyiben az oldal csupán egy idegennyelvű oldal fordítása, vagy más írta az adott cikket, stb.)

Ezen weboldalakon található online szerkesztőkkel létrehozott tartalom a létrehozó tulajdonát képezi, korlátozott jogkörrel. Azonban tilos eltávolítani a vízjeleket, illetve kereskedelmi célra nem használható fel.

A qtp.hu tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A qtp.hu azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa, illetve megtekintse.

A weboldalak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon tőlem független változtatás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - nem vállalok semilyen természetű garanciát a felhasználó előtt megjelenő weboldalak pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

Mint szerző fenntartom a jogot, hogy az oldalakat bármikor módosítsam vagy átdolgozzam, illetve elérhetőségüket korlátozzam vagy megszüntessem. A qtp.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

Ezen oldalak elérhetőségével, szabatosságával, megbízhatóságával és tartalmával kapcsolatban semmiféle, sem kifejezett, sem vélelmezett garanciát nem vállalok, beleértve, de nem kizárólagosan, a jogcímet, a jogbitorlás hiányát, a forgalombahozhatósággal kapcsolatos vélelmezett garanciákat és a konkrét célra való alkalmazhatóságot. Nem vagyok felelős semmilyen közvetlen, vagy közvetett, véletlenszerű, speciális vagy következményekből eredő kárért, nyereségkiesésért vagy üzleti tevékenység megszakadásáért, amely jelen szolgáltatások használatából vagy a használat lehetetlenségéből származik, még akkor sem, ha figyelmeztettek ilyen jellegű károk bekövetkeztének lehetőségére. Néhány jogrendszer nem engedélyezi bizonyos jótállások kizárását vagy korlátozását, így lehetséges, hogy a fenti korlátozások vagy kizárások egyes felhasználókra nem vonatkoznak. Ilyen esetekben felelősségem a törvény által engedélyezett legkisebb mértékre korlátozódik.

A weboldalak tartalmazhatnak olyan külső weboldalakra utaló hivatkozásokat, amelyek harmadik személy tulajdonát képezik vagy amelyeket harmadik személy üzemeltet. Ilyen külső weboldalak meglátogatásakor, esetleg más szabályok lehetnek érvényesek, melyekről az adott oldalon keress információt. Azt szintén elfogadod, hogy nincs ráhatásom az ilyen külső weboldalakra és nem vállalok semmilyen felelősséget az ilyen külső weboldalakon készített és ott megjelenő anyagokért. Továbbá, egy nem általam üzemeltetett weboldalra utaló hivatkozás nem jelenti azt, hogy támogatom a hivatkozott oldalt, vagy az ilyen külső weboldalak által hivatkozott termékeket és szolgáltatásokat (például tartalmi szolgáltatásokat).

Nem vállalok felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez weboldalaim kapcsolódnak.

Amennyiben bárki bármilyen anyagot küld részemre (például e-mailben), akkor egyúttal egyetért a következőkkel:

Az oldalon említett termék- vagy cégnevek a kizárólagos tulajdonosok védjegyei vagy márkanevei lehetnek. A jelen weboldalakhoz való hozzáférési lehetőség az én vagy fenti harmadik személy előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül nem tekinthető sem hallgatólagos beleegyezés, sem más alapon az oldalakon megjelenő, a tulajdonunkat képező, vagy más személy tulajdonát képező nevekre vagy védjegyekre vonatkozó licencjog megadásának vagy a használatra vonatkozó hozzájárulásnak.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...