Befejezés

A tananyag még nem teljes, azonban az alapok már megvannak. Mint láthattad, nem túl bonyolult technika, ha sikerül rájönnöd 1-2 dologra (csomó átfordítása, ív iránya), akkor már nagy meglepetések nem érhetnek. Megpróbáltam az összes tudásom és tapasztalatom átadni (mondjuk csupán 2 éve tanultam magam is).
Várom továbbra is az észrevételeket. Van ami számomra egyértelmű, másoknak azonban nem. Így ebben segítségre szorulok :-)
Ahogy időm engedi (illetve találok újabb technikát) természtesen bővítem.

Remélem legalább akkora örömöt okozok a "tananyaggal", amekkorát Én is éreztem mikor megtanulhattam.
Nálunk kevésbé ismert ez a csipke technika, mely reményeim szerint el fog terjedni. Ennek legfőbb okát abban láttam, hogy nem volt részletes magyar nyelvű leírás.
Szeretném ha idővel ez a csipke technika is legalább olyan híres lenne itthon, mint pld. a halasi...
Tehát divatba kellene hozni, és folyamatosan a köztudatban tartani. Ehhez egyedül kevés vagyok. (Nem elég csupán divatba hozni, lásd a hasonló technikát képviselő makramé hazai tündöklése majd bukása...)

Köszönetnyilvánítás

Elsősorban köszönetet szeretnék mondani Kőteleky Lászlónak, aki az alapokat megtanította (videókkal látott el), és javította a kezdeti hibáim.
Köszönöm az Index kézimunka fórum tagjainak, akik elviseltek, és új gondolatokat ébresztettek. Illetve mivel itt érhető el tudtommal a legtöbb e csipke technikát művelő, így sok segítséget is kaptam.
Továbbá több kissebb weboldal és blog üzemeltetőjének (például - de nem kizárólag- Jon Yusoff-nak), akiktől a kevésbé ismert megoldásokat tanulhattam, és mintákat kölcsönöztem.
Roosemarie Peel-nek, hogy egyik mintáját (ami nagyon megtetszett) önzetlenül a rendelkezésemre bocsátotta.
Illetve mindenkinek, aki a hibákat javítgatta és buzdított a folytatásra.

További tervek

Tervezem minták feltöltését (összegyűjtését), az oldalra, illetve linkgyűjtemény készítését.
Valamint fórum indításában is gondolkodom. Ezekben csak a szabadidő (vagy inkább annak hiánya) szab határt.

 

<<Vissza az előző részhez.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...