La mode Illustrée 1892

Az újságokat Kőteleky László bocsátotta rendelkezésemre, amit ezúton is köszönök neki. Esetleg http://csipkeherceg.blogspot.com/ címen megtekintheted a blogját is.

A keresztszemes mintát saját célra ingyen felhasználhatod, másolhatod és tárolhatod. Amennyiben továbbadod (pl. a saját oldaladon szeretnéd elhelyezni), akkor az oldalam jelöld meg mint forrást.
Részleteket a jogi nyilakozatban találsz,

Két kép adja a mintát. Az első a "kivarrt" kép, tehát nagyjából úgy fog kinézni, ha elkészíted. A második (fekete-fehér) a leszámolható minta.

A képre kattintva megnyílik, amit menthetsz. Ne ijedj meg, ha nem élvezhető minőségű kép jelenik meg, ugyanis nagy képek esetén a böngészőprogram átméretezi. Természetesen lehetőséged van teljes méretűre nagyítani, ez böngészőnként más. (Internet Explorer-ben ha a kép fölé viszed az egérkurzort, a jobb alsó sarokban jelenik meg a nagyítás ikon. Firefoxban a kép fölött egy + jelű nagyítóvá változik a kurzor, tehát elég a képre kattintani...) A képet akár felnagyítod, akár nem, teljes méretben menti.


kivarrt kép leszámolható minta Ez egyfajta futó, tehát tetszőleges hosszban egymás után teheted, a minta egyöntetű lesz. 4 színből áll, és fekete alapra készül.


kivarrt kép leszámolható minta Háttérminta


kivarrt kép leszámolható minta


kivarrt kép leszámolható minta Keresztszemes keret minta.


kivarrt kép leszámolható minta


kivarrt kép leszámolható minta Újabb keret minta.


kivarrt kép leszámolható minta


kivarrt kép leszámolható minta Ez egyfajta futó, tehát tetszőleges hosszban egymás után teheted, a minta egyöntetű lesz.


kivarrt kép leszámolható minta


Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...