Vendégkönyv

 Göndéné Margit írta 2013.02.19.10:45
 Nagyon köszönöm hogy megtanulhatom Tőled a hajocsipke tudományát hatvankétévesen
 
 Molnár Mónika írta 2013.02.17. 17:16
 Nagyon szép mintákat lehet itt találni! Én igazából szív mintákat keresek! További sok sikert kívánok
 
 Makaturáné Papp Éva írta 2013.02.17.12:27
 Nagyon köszönöm,hogy megismertetsz a hajócsipke készítésének fortélyaival.Még nem sajátitottam el mindent,de izgalommal haladok előre.
Korábban még nem találkoztam ezzel a technikával,de most rátaláltam általad.Azt hiszem,ez lesz a szerelmem.Én magamnak csináltam
hajócskát keménypapírból,majd müanyaglapból.
Mégegyszer K Ö S Z Ö N Ö M !
 
 Voura Eszter írta 2013.01.04. 14:08
 Szia!
Én csak azt az egy dolgot hiányolom de nagyon az oldalról, hogy a fonal átváltóban miért nincs a Venus és Puppets az alap gyártók közt, holott például felénk csak ez a két fajta fellelhető. Lenne esetleg ilyen táblázatod? Köszi!
 
 Dead Fox írta 2012.12.30.14:03
 Nagyszerű, ígényes, átgondolt...
és nagyon jól tudom \"felhasználni\" a gondolatokat.
Kösz...
 
 Eraanyu írta 2012.12.29. 19:15
 Horgolás mintákat keresve jutottam az oldaladra és azóta naponta visszatérő vendég lettem Very happy Pár hónapja láttam hajócsipkés képeket...bele is szerettem. Nagyon köszönöm a sok tippet, az oktatást lépésről-lépésre. Próbálgatom is a dolgot, igaz hajócskát még nem sikerült beszereznem, így jobb híján egyenlőre varrógép orsójával gyakorolok. Köszönöm hogy megosztod a tudásodat másokkal is!!!!
 
 Marcsa írta 2012.12.26.21:00
 Még mindig csak ámulok és bámulok! Fantasztikus az oldal!
 
 Orosz Zsuzsanna írta 2012.11.22. 17:48
 Nagyon köszönöm, hogy megosztottad ezeknek a gyönyörű munkáknak az elkészítési módját, igazán igényes összeállítás. Gyakorlott horgoló vagyok, és a hajócsipke számomra nagy kihívás, így szeretném, ha elárulnád hogyan kell horgolva elkészíteni ezeket a csodákat, mert akárhogy igyekszem, a végeredmény nem ugyanaz, mint hajócskával. További eredményes írást kívánok ezen a magas színvonalon.
 
 Palkó Ágnes írta 2012.11.18.19:47
 Nagyszerű munkát végeztél. Gratulálok, és köszönöm. Fogok írni az oldaladról a blogomon, és küldöm a látogatókat.Smile
 
 xemil írta 2012.11.12. 19:07
 Gratulálok az oldalhoz. Nagyon szépek a munkák, nagyon tetszenek. Azt hiszem, megveszem a hozzávalókat, és nekiállok a hajócskázás megtanulásának, az oldalon olvasottak
nagy segítségemre lesznek.
Köszönöm.
Ildikó
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...