Vendégkönyv

 Sallai Margit írta 2020.09.23.07:33
 Üdvözlöm!

Nagyon tetszik az oldal!!
Az egyik "pávás" terítő alapján készítettem egy futót. Szeretném elküldeni a futóról készült fotót. Hova, hogyan küldhetem?

További jó munkát! Sok sikert!
Margit
 
 Balogh Ilona írta 2020.07.03. 12:18
 Gyönyörű gyűjtés ! Köszönöm !
 
 Dominique írta 2020.04.28.10:36
 Votre site est rempli de splendeurs !
Je vous remercie vraiment beaucoup pour l'abécédaire grec que vous proposez, grâce à vous je vais enfin pouvoir broder le poème que j'aime tant !
Mille merci !
 
 sdh írta 2020.02.29. 07:22
 sdfh
 
 Lililány2002 írta 2019.03.16.22:05
 Szervusz! Én segítséget szeretnék kérni. Hajócsipkézni szeretnék, a hajócska megvan(saját gyártmány ruhacsipeszből Very happy), a gyűrűnél az első csomót elkészítettem, DEEE amikor meghajókáztam(vagy hogy a’sszongyák ezt...), nem csúszott kisebbé a gyűrű. Mit rontottam el??
Köszönöm válaszodat, a hajócsipkés oldal fantasztikus, a többit még nem fedeztem fel...
Lililány2002
 
 Juhász Klára írta 2018.03.30. 15:46
 Nagyon jónak tartom az oldalt, ahol a keresztszemesek vannak. Sajnos már nem tudok horgolni. A hajócsipke is nagyon tetszik, de nem fogom csinálni.
Azután érdeklődnék, hogy hogyan lehet a Néprajzi Múzeumban megnézni a keresztszemes textileket?
További sikeres munkát!
 
 Zoe írta 2017.12.09.15:27
 Isten Áldása kísérje Ont elete során ezért a csodálatos munkálkodásáért. Köszönöm, Önnek,hogy gyönyörködhettem benne.Zoé
 
 Jánosfalviné Andrea írta 2017.09.28. 08:07
 Üdvözlöm!
Segítséget kérnék. Van olyan lehetőség, amivel a régi áldást szövegé is át tudom fordítani keresztszemes leszámolható mintává? (Legyen előtted mindig út....)
Kép formátumban már próbálkoztam.
Köszönöm a segítséget. Andrea
 
 Magdi CsBné írta 2017.02.15.10:53
 Köszönöm a rengeteg munkát. Minden elismerésem érte és végtelen örülök, hogy rábukkantam.
 
 Nagy Zita írta 2016.12.27. 19:08
  Crying or very sad Crying or very sad Crying or very sad Őrült Őrült
Szomorú Szomorú Szomorú Confused Confused Confused
Készlettem az ezzel a programmal átkódolt keresztszemes képpel, és sajnos felháborítóan rossz lett a színek miatt amit ez a program adott, sötét, foltos,!!!!!!!!
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...