Vendégkönyv

 Tünde írta 2012.03.26.20:16
 Kedves László!

Egyszerűen le vagyok nyűgözve az oldaltól!Nagyon szeretek keresztszemes mintát hímezni,de akárhány programot letöltöttem,az vagy angol volt,vagy érthetetlenül írta le a mintát!Örülök,hogy rátaláltam erre az oldalra!Már sok házi áldást készítettem,jelenleg is folyamatban van egy!Azonban azt szeretném kérdezni,hogy több mintát nem-e lehetne felrakni,(nem házi áldást)esetleg tavaszi terítőmintát v ilyesmit!Smile
 
 Hajni írta 2012.03.14. 10:06
 Szia, megtanultam tőled hajócsipkézni! Még sokat kell gyakoroljak, de nagyon szeretem csinálni. Köszönöm.
 
 Gabi írta 2012.02.23.19:58
 Szia! Nagyon jó, hogy ráakadtam az oldaladra, szeretném megtanulni a technikát, a te leírásod alapján fogok próbálkozni.
 
 Szigeti Károlyné Marcsi írta 2012.02.17. 18:41
 Nagyon szépen köszönöm a hajócsipke oktatást, sikerült megtanulnom, borzasztóan megszenvedtem vele, de már készítem a gyönyörű munkákat. Nagyon hálás vagyok érte. Minden jót kívánok és még egyszer köszönöm szépen. Üdvözlettel: Szigetiné Marcsi
 
 Rozinante írta 2012.02.16.09:06
 Kedves László!

Először is szeretnék gratulálni az oldalhoz, és megköszönni a munkád. Másodszor pedig lenne egy kérdésem: kötőtűvel lehet hajócsipkézni? Ugyanis az van otthon egy rakatra való, no meg persze horgolótű (én horgolok, kötni nem tudok). Elmentem egy méteráru üzletbe - ahol vettem a horgolótűimet -, de náluk nem volt kimondottan hajócsipkéhez tű, csak hajócska. Én viszont nem hajóval szeretném csinálni, hanem tűvel. Mi tévő legyek? Tudnál tippet adni, hogy hol kapható hajócsipkéhez tű, vagy esetleg hogyan kivitelezhető a kötőtűs megoldás? Előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Rozinante
 
 kata írta 2012.02.08. 10:27
 Kedves László!
Szeretném megköszönni ezt a gyönyörű gyűteményt!
A gyergyói minták különösen megfogtak.Szeretném kérdezni, hogy kettő vagy három szállal érdemes hímezni?üdv Kata
 
 Erzsike írta 2012.02.07.12:27
 Keves László!
Én is csak gratulálni tudok a gazdag
minta gyüjteményhez!
Nagyon köszönöm, boldog gyermek és
fiatal koromra emlékeztet.
Üdvözlettel Erzsike. Kacsintós
 
 koczka csaba írta 2012.02.02. 12:57
 Szia!Nagyon tetszik az oldal.Én is készítek mozaikokat,hogyan lehet nekem is bekerülnöm ide?Még nem próbálkoztam hasonlóval.Úgy érzem most jött el az ideje.
 
 Elekné Zsóka írta 2012.01.17.08:51
 Kedves László!
Nagyon szeretem ezt az oldalt. Sokat nézelődök rajta.De sajnos van egy kis problémám. A keresztszemes mintakészítőt használtam , és mikor varrtam a képet feltűnt, hogy van olyan jel ami nem szerepel a jelmagyarázatban, és van olyan is ami nem olyan színű a jelmagyarázatban mint a mintán. Nem tudom mit csináltam esetleg rosszul. Ha tudnak nekem segíteni , és meg írná az email címemre, hogy vajon mi lenne a megoldás. Előre is köszönöm. Tisztelettel Elekné Zsóka
 
 Ibolya írta 2012.01.16. 10:00
 Ezt az oldalt minden alkalommal nagy szeretettel nézegetem, és lapozgatok a sok gyönyörűség között, amihez így hozzájuthatok. Köszönöm a sok munkát, és a lehetőséget.
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...