Vendégkönyv

 stengelné Marika írta 2012.11.02.17:19
 Gratulálok a gyönyörű alkotásokhoz.Köszönöm szépen a sok szép mintát.Üdv.Marika
 
 Bárkányi Edit írta 2012.10.21. 14:21
 Csodálatos mintákat töltöttél fel az oldalra. Őszintén gratulálok ehhez a gyűjtőmunkához! Köszönöm a feltölthető fénykép lehetőségét is. Egy kislány rajzát szeretném kivarrni, és ezt most végre megtehetem. További szép munkákat kívánok!
 
 Lazar Edit írta 2012.09.14.17:07
 Hazi Aldast csinalok uvegfestessel unokatestverem eskuvojere, es mintat kerestem, amikor az oldalra talaltam.
Mar regebben is hajocskaztam, Szentendren a skanzenben megtanitottak ra, es most HALAS VAGYOK, mert igy a kis unokatestvereimnek is megtanithatom, megmutathatom.
ALDAS es EGESZSEG kiserjen tovabbra is.
CSodalatos az oldal es a MUVEID.
KOSZONOM. Edit
 
 korenka írta 2012.08.30. 13:23
 Gratulálok az oldalhoz. Látszik benne a rengeteg szeretetteljes munka. Hálás vagyok az önzetlen, kitartó munkádért sokat segít!

Minden jót kívánok!
 
 Hajdu Péterné írta 2012.08.26.20:40
 Örülök, ennek a tartalmas oldalnak, szinte mindenre kaptam választ a mozaik készítés kapcsán,sok ötletet merítettem a kivitelezéshez,tökéletes
leírás, fotókkal illusztrálva!
Köszönöm!
 
 Zsuzsi írta 2012.08.23. 20:48
 Azsúrozással kapcsolatban keresgéltem az interneten, amikor ráakadtam az oldalra. Keresztszemes hímzéseket már régóta készítek, s ezzel kapcsolatban korábban már sokat nézelődtem az interneten, de akkor nem találtam rá erre az oldalra. Sajnos. Le vagyok nyűgözve.
Gratulálok! Nagyon értékes, hogy régi népi motívumok, a származási hely megjelölésével nagy számban szerepelnek az oldalon, s az különösen tetszett, hogy minden egyes közölt mintánál a szerzői jogi vonatkozásokra is van hivatkozás. Ritka színvonalas, precíz honlap, örülök, hogy rátaláltam! Gratulálok még egyszer és köszönöm!!!!!
 
 Ancsika írta 2012.08.23.11:00
 Nagyon köszönöm! Kezdő vagyok a keresztszemes varrásban, de mindent megtaláltam, amire kíváncsi voltam!
Még Házi Áldást is, amit szerkeszthettem!!Very happy

Gratulálok az oldalhoz! Csodálom, azt a rengeteg türelmet, munkát, ami ebben az oldalban van! Csak így tovább!
 
 Mika írta 2012.08.15. 15:51
 Gratulálok az oldalhoz! Smile Épp csempéket kerestem, amikor ezt az oldalt is feldobta a net (a csempefelrakás lehetőségeit keresem többek között...). Hát igazán örülök, hogy egy ennyire igényes tartalmú, gyakorlati leírásokat tartalmazó oldal is létezik, gratula és csak így tovább! Mostmár figyelemmel fogjuk kísérni, mert érdekes és hasznos is egyben! Köszönöm szépen a lehetőséget Very happy
 
 Andi írta 2012.07.24.21:50
 ÖRÖK HÁLA!!!! hogy én mennyit kerestem ezt a technikát, már a you tube-on orosz halászok hálócsomózásánál tartottam, de azok valahogy nem akartak virágmintában csomózni ;-D
KÖSZÖNÖM NEKED!
 
 Molnár Hajnalka írta 2012.07.03. 09:49
 Ez az oldal kiváló. Nagyon tetszik. Köszönöm.
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...