Vendégkönyv

 zöldtengerszem írta 2011.02.09.07:49
 Szia Laci !

Szuper lett az oldalad, a régi magyaros motívumok is.., klassz , hogy sikerült így megőrizned , és közkinccsé tenned , de amit a hajócsipkéről ide feltettél ..., hát az egyenesen fantasztikus . És akkor még a többiről nem is beszéltem , pl a kép lekockázásáról , hogy meg tudjuk csinálni keresztszemesben . Én személy szerint mindezt köszönöm szépen neked ! Very happy ...Látom már Japánba is eljutott Very happy , szívből gratulálok a sok munkához , üdvözlettel ZTSZ a Fórumról Kacsintós
 
 Ritter Nándorné Babi írta 2011.02.08. 13:52
 Kedves László!
Gratulálok az oldalához!
Bámulatos!
Az egész délelőttömet itt töltöttem, nézegettem, olvasgattam.
Egyszerűen nehéz itt hagyni.
A folytatáshoz erőt és egészséget kívánok.
Babi
 
 Légrádi Klári írta 2011.02.06.07:33
  Very happy Köszönöm! Igy végig olvasva világos, érthető a leírás, majd jön a gyakorlás, de azzal is meg fogok birkózni! (remélem). \"Ezer éve\" kerestem ilyen jó leírást kezdőknek. Még egyszer köszi!
 
 Horgolotucske írta 2011.02.05. 09:39
 Laci! Gratulálok és megemelem a kalapom!
Csodaszép mintákat tettél fel mindenki örömére.Hatalmas munkát fektettél be és remekeltél.
Jó egészséget és sok örömet kivánok a website-hoz!
Öleléssel Maria (Horgolotucske a forum-ból)
 
 Lonci(Hanna4901) írta 2011.02.03.18:22
 Örülök, hogy idetaláltam. A napokban vettem 2 hajócskát, és itt a kezdést meg is tanulhatom, remélem hasznomra lesz! Very happy
 
 Kaji Kazue írta 2011.01.29. 02:58
 Antal László úr,

Elnézést kérek későn válaszolok.
És köszönöm szépen a kedves válaszat!
 
 Antal László (admin) írta 2011.01.25.20:11
 Szia Kaji Kazue!

Igen szabad. Gyakorlatilag 2 megkötés van csak (a'la jogi nyilatkozat), hogy jelöld meg a forrást, és nem adhatod pénzért. Ezeket betartottad, így semmi gond. És köszönöm a hivatkozást.
 
 Kaji Kazue írta 2011.01.24. 12:29
 Kedves Antal László úr

Köszönöm szépen szép mintákat. Én egy blogot irok japánul magyarországról. És irtam qtp.hu-ról. Es szeretnék kérdezni szabad-e a használni a minta képeket a blogomban. Blogom URL http://ameblo.jp/kslifehungary/entry-10776251459.html
Ha nem szabad azonnal törölöm a képeket.
 
 Rozi írta 2011.01.24.10:46
 Köszönöm a tanácsodat! Mindjárt fel is iratkozok a hírcsatornára.

Rozi
 
 Antal László (admin) írta 2011.01.18. 13:07
 Rozi

Igen, lassan írom, és gondolkodom hogyan kéne átírni a későbbiekben az egészet (elsősorban a második részt, hogy a csomó átfordítása egyértelmű legyen).
Ha feliratkozol a hírcsatornára (címsorban a nagy narancssárga ikon), akkor a böngésződbe beteszi, így az automatikusan 1-3 óránként megnézi történt-e változás. Tehát ezután csak lenyitod, és rögtön látod ha megírtam egy újabb részt.
Gyorsabb, egyszerűbb.
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...