Vendégkönyv

 rozi írta 2011.01.04.13:04
 szia!

nagyon nagy segítség volt a számomra a hajócsipke oktatód, nagyon várom már a folytatását, mikorra várható?!
 
 Antal László (admin) írta 2010.12.21. 22:08
 Megnyitom a vendégkönyvet Smile
Jó írkálást... Very happy
 
 Vendég írta 2020.02.27.16:07
 Jó az oldal! Vendég
 
 Laczkó Éva írta 2019.02.10. 01:55
 Köszönöm !
 
 Kolláth Edina írta 2015.05.15.09:29
 Kedves László!

Én is csak megköszönni tudom ezt a sok gyönyörű népi keresztszemes mintát. Templomi terítők díszítéséhez használtam fel őket. Külön köszönet a pelikánmadárért!

Edina
 
 Simon Józsefné írta 2012.11.02. 21:15
 Csodálatos munkák gyűjteménye. Gratulálok a nagy türelmet igénylő darabok elkészítéséhez, egyben köszönöm, h láthattam. További jó egészséget az újabb szépségek elkészítéséhez. Edit Very happy Very happy
 
 Marianna írta 2012.09.09.15:49
 Nagyon tetszik az oldal, főleg, hogy a régi mintákra is gondolt valaki.
A \"Kézimunkák\" ami folyamatban van - nekem \'1965 körüli kiadásban Tiszavidéki keresztszemes névvel van nagyban megegyező könyvem a nagymamáimtól. Razz
 
 Kavlia írta 2011.01.06. 12:55
 Ohó, köszönöm! Very happy Már akartam is kérdezni, hogy nem gond-e, ha ennyit rizsázom a Vendégkönyvön belül... Elptirul Very happy Az email-t előre is nagyon köszönöm! Very happy
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...