Vendégkönyv

 Csilla írta 2012.07.02.21:16
 Hello!
Annyira szuper az oldalad, 100000 köszönet érte, fantasztikus Smile

figyi egyszer láttam itt egy kottás x szemes mintát és most nem találom Szomorú törölted talán?
 
 Andi írta 2012.06.30. 11:52
 Gyönyörűek a csipkék és nagy élmény nézegetni az oldalt!
Köszönöm szépen.
 
 Bognár Márta írta 2012.05.12.20:25
 Szia! Pár hónappal ezelőtt találtam rá az oldaladra,mint érdeklődő,hogy mi fán terem a hajócsipke.Azóta a leírásod alapján már eljutottam a pillangóig,remek időtöltés és egyben sikerélmény számomra.Érthetőek az ábrák,tetszik,hogy színekkel jelölöd az aktuális lépéseket.Köszönöm,hogy szántál,/remélem továbbra is/időt a tudásod továbbadására,így szerezve örömet,kikapcsolódást nekem.
 
 Judit írta 2012.05.02. 13:56
 Kedves László! A számítógépem tavaly \"megbetegedett\", teljesen újra kellett húzni, így aztán sok adatom elveszett. Így a te oldalad is.
Most egész véletlenül rá bukkantam, ismét csak ámulattal nézelődök nálad. Régebben hímeztem, most gyöngyökkel foglalkozom. Rengeteg ötletet tudok meríteni a mintáidból. Hálásan köszönöm. Judit
 
 Éva írta 2012.05.02.12:44
 Millió köszönet ezért az oldalért. Nagymamámnak sajnos már nem volt módja megtanítani engem erreSzomorú Viszont a sok terítőt amit készített nagy becsben örzöm. Mindig vágytam rá, hogy megtanuljam én is, most így sikerültSmile
 
 Tünde írta 2012.03.26. 20:16
 Kedves László!

Egyszerűen le vagyok nyűgözve az oldaltól!Nagyon szeretek keresztszemes mintát hímezni,de akárhány programot letöltöttem,az vagy angol volt,vagy érthetetlenül írta le a mintát!Örülök,hogy rátaláltam erre az oldalra!Már sok házi áldást készítettem,jelenleg is folyamatban van egy!Azonban azt szeretném kérdezni,hogy több mintát nem-e lehetne felrakni,(nem házi áldást)esetleg tavaszi terítőmintát v ilyesmit!Smile
 
 Hajni írta 2012.03.14.10:06
 Szia, megtanultam tőled hajócsipkézni! Még sokat kell gyakoroljak, de nagyon szeretem csinálni. Köszönöm.
 
 Gabi írta 2012.02.23. 19:58
 Szia! Nagyon jó, hogy ráakadtam az oldaladra, szeretném megtanulni a technikát, a te leírásod alapján fogok próbálkozni.
 
 Szigeti Károlyné Marcsi írta 2012.02.17.18:41
 Nagyon szépen köszönöm a hajócsipke oktatást, sikerült megtanulnom, borzasztóan megszenvedtem vele, de már készítem a gyönyörű munkákat. Nagyon hálás vagyok érte. Minden jót kívánok és még egyszer köszönöm szépen. Üdvözlettel: Szigetiné Marcsi
 
 Rozinante írta 2012.02.16. 09:06
 Kedves László!

Először is szeretnék gratulálni az oldalhoz, és megköszönni a munkád. Másodszor pedig lenne egy kérdésem: kötőtűvel lehet hajócsipkézni? Ugyanis az van otthon egy rakatra való, no meg persze horgolótű (én horgolok, kötni nem tudok). Elmentem egy méteráru üzletbe - ahol vettem a horgolótűimet -, de náluk nem volt kimondottan hajócsipkéhez tű, csak hajócska. Én viszont nem hajóval szeretném csinálni, hanem tűvel. Mi tévő legyek? Tudnál tippet adni, hogy hol kapható hajócsipkéhez tű, vagy esetleg hogyan kivitelezhető a kötőtűs megoldás? Előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Rozinante
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...