Vendégkönyv

 Gruizné Kata írta 2013.07.26.12:42
 Kedves qtp.hu!
Először a keresztszemes minták miatt néztem be ide, aztán ittragadtam.....
Csodaszép dolgokat találtam itt, és rögtön neki is láttam a hajócsipkével való próbálkozásnak! Először tűvel próbáltam, mert az volt itthon Smile)), és tök jól ment! Aztán vettem hajócskát, és jöttek e gondok.........valamiért nem jól kezdem el, mert vagy egyáltalán nem csúsznak a csomók, vagy nem a hajócskás szálon csúsznak. Szomorú(( Lassan beleőrülök... Smile!
Ha valaki tud nekem tanácsot adni, hogy mit és hol rontok el, nagyon hálás lennék!
És a lényeg:
KÖSZÖNÖM A SOK-SOK SEGÍTSÉGET, JÓTANÁCSOT ÉS TIPPET!!!!
Üdvözlettel Gruizné Kata
 
 Horvat Zita írta 2013.07.20. 03:55
 Nagyon de nagyon koszonom hogy iljen onzetlenul megosztod mindenkivel a gyonyoru gyujtemenyedet, ha jol ertem sokat kozuluk meg is kellet javitanod es onzetlenul atadod mindenkinek szivesen mint en a receptjeimet akik szeretek amit nalam ettek, tudom miljen erzes masoknak oromot okozni, ugy latom egy uton jarunk SOHA meg nem vontam el senkitol azt ami erdekelte amit nalam evet-ivot, kezimunkaimat is lemasolhatak. Sajnos, anyira istenitenek erte, ez viszont szomoru dolog HA ez manapsag ritkasag lenne, mert en igy notem fol : Szomszedok, rokonok, kollegak, baratok nagyon aranyosak es rendesek voltak egymashoz. Manapsag a 20-on valahany eveseknel ez sajnos ritkab mint a mi korunkban akik regen votak 40 evesek es az elozo generaciok. Valamit kene erte teni hogy visza hozhasuk a regi IGAZI MAGYAR OSZETARTOZAST es az egymasiranti emberi torodest es szeretettet. Miljen szep volt ez a dolog mig tartot. ANYAFOLDUNK hatalmas valtozasokon ment keresztul az utobbi 23 eve, olj anyira hogy valosagul IJESZTOVE VALT ! Szomorú Honfitarsi szeretettel, Zita
 
 Bod Csilla írta 2013.07.12.16:41
 Kedves Mindenki!
nagyon jó ez az oldal. Én tegnap újítottam fel két elcsúnyult komódomat mozaikozással, és nagyon sok esszenciális ötletet, alapfogást találtam itt! nagyon szépen köszönöm, a segítséget és kedvcsinálást is! Csak így tovább!
 
 Szabóné Bán Edit írta 2013.06.23. 17:41
 Gratulálok nagyon értékes oldalakat hoztál létre.Sok sikert a további munkádhoz.Végre valaki nem hagyja elveszni a régi mintákat.Edit
 
 Jorge írta 2013.06.20.21:19
 Encontrei esse site por acaso...simplesmente perfeito!!! ParabĂ©ns.
Sou brasileiro.
 
 Anka Irma írta 2013.06.19. 17:09
 Véletlenül bukkantam rá az oldaladra házi áldást keresve. A hajócsipkéröl még soha nem hallottam, pedig anyukámnak a kezdetektöl járt a Fürge Ujjak! Hajócskákat sem volt egyszerü beszerezni, de internetnek hála többfélét is vettem(van olyan, amin már rajta van a horgolótü). Nagyon megtetszett a technika, hálás köszönet érte! További sok sikert és szép darabokat kívánok! Very happy
 
 molnár mária . írta 2013.06.19.11:07
  LaughingSZERETNÉK EGY SZÉP FEHÉR HIMZÉST,Razz

 
 Gábor írta 2013.06.18. 19:10
 Kedves László!
Nagyszerű az oldal, kívánom hogy még jobb legyen! Nem azért írom ezt, mert nem vagyok elégedett,sokkal inkább azért, mert nagy szükség van még több ilyen oldalra!!! Smile
 
 Gruizné Kata írta 2013.06.06.20:43
 Csodálatos válogatás!!!!
 
 Molnár Zsuzsanna írta 2013.05.27. 06:44
 Gratulálok, nagyon jó az oldal. Bár már megmutatták élőben, de mem nagyon maradt meg a fejemben. Itt viszont kovethetem a munkát folyamatosan, es ha nem jó visszamehetek. Köszönöm szépen. Es varom a folytatást.
Űdvozlettel. Zsuzsi Smile
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...