Vendégkönyv

 Gábor írta 2013.06.18.19:10
 Kedves László!
Nagyszerű az oldal, kívánom hogy még jobb legyen! Nem azért írom ezt, mert nem vagyok elégedett,sokkal inkább azért, mert nagy szükség van még több ilyen oldalra!!! Smile
 
 Gruizné Kata írta 2013.06.06. 20:43
 Csodálatos válogatás!!!!
 
 Molnár Zsuzsanna írta 2013.05.27.06:44
 Gratulálok, nagyon jó az oldal. Bár már megmutatták élőben, de mem nagyon maradt meg a fejemben. Itt viszont kovethetem a munkát folyamatosan, es ha nem jó visszamehetek. Köszönöm szépen. Es varom a folytatást.
Űdvozlettel. Zsuzsi Smile
 
 Butorné Tari Anita írta 2013.05.25. 21:45
 Gratulálok, nagyon jó, és hasznos ez az oldal,és főleg hogy meg lehet találni a hagyományos régi mintákat,nagy örömet okozott, és fog is majd az elkészítések közben!Köszönöm, sok sikert a további munkákhoz!
 
 Fazekas L. Márti írta 2013.05.03.12:47
 Szeretek minden kézimunkát, amit csak lehet, kipróbálok Smile
A hajócsipke készítését ezen az oldalon ismertem meg, meg is tanultam, azóta le sem tudom tenni a hajócskáimat Laughing
Azt hiszem, az oldal megírása legalább olyan nagy feladat lehetett, mint az első csipke elkészítése, szóval köszönjük a kitartást és a pontos kidolgozást! Very happy
 
 Bagoly Erzsebet írta 2013.04.06. 23:17
 igaz en tuvel csinalom mert a hajocskaval nem boldogulok de nagyon sok ertekes informaciot megtalaltam ,nagyon koszonom

 
 HannaK írta 2013.04.06.17:52
 Szia
Sok koszonet az erdekes es ertekes
munkadert es a hasznos otletekert.Imadom a keresztmintas holmikat.
Hanna
 
 Erzsi írta 2013.04.05. 20:06
 Nagyon örülök, hogy létezik ez az oldal, nagyon sokat tanultam belőle.Azért volna egy kérdésem,hogy a cérnákhoz tartozó ikonokat nem e lehetne letölteni mert egy kicsit ezzel szenvedek van mikor nem adja ki mindet és keresgélni kell, Köszönettel
Erzsi
 
 Timi írta 2013.03.13.08:59
 Hmmm....! Szóval, megtaláltam az elkészítés módját itt az oldalon!

Köszi!
 
 Timi írta 2013.03.13. 08:52
 Nagyon tetszik az oldal, főleg a hajócsipke oktatás része! Én gyöngyfűzéssel foglalkozom, de mindenképp ki fogom próbálni ezt is!
Kérdésem a következő: Hol tudok hajócskát venni????
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...