Vendégkönyv

 Francz Judit írta 2011.05.30.13:36
 Kedves László!
Nagyon örültem a programnak, mellyel a kivarrható képet készíthettem, de egy nagy bánatom van, hogy nem értem a jelmagyarázatból, hogy melyik jel, milyen színt jelöl? Kérem, lehet nagyon buta vagyok, de segítsen! Köszönettel Judit.
 
 Francz Judit írta 2011.05.29. 23:27
 Kedves László!
Nagyon köszönöm a lehetőséget, már régen szerettem volna Édesanyámról egy képet varrni. Az Ön zseniális oldala nélkül sosem lett volna meg.
Üdvözlettel: Judit
 
 Orsolya írta 2011.04.29.09:23
 Sziasztok!

Én egy kis segítséget szeretnék kérni, eddig én előre nyomott gobelineket csináltam de most szeretnék leszámolósat és ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni! Hogy a program az jó a gobelinre is mert nem teljesen vagyok tisztába vele, és még annyit szeretnék kérdezni hogy a kanava öltés sürűségéről valaki felvilágosítani mert nem értem, szóval hogy milyet vegyek.
Nagyon szépen köszömSmile
 
 Némethné Éva írta 2011.04.16. 12:59
 Kedves Laci!

Nagyon hasznos, érthető információkkal jutalmazol minket. A nagyszülők fényképe alapján készítettem gobelin öltéssel kivarrt képet,ma fogják megkapni. Nagyon jó a programod, köszönet érte. Az elismerés Téged illet! Üdvözlettel: Éva (neva)
 
 Antal Lászó (admin) írta 2011.04.11.20:42
 Maryanne

Az a tűs frivolitás. A végeredmény szinte teljesen ugyanaz, csak a technika egész más. Van ami ott egyszerűbb, van ami hajócsával... Mivel magam nem művelem a tűs változatot (már tervbe vettem az elsajátítását), így érdembe nem tudok hozzászólni. Viszont e-mailben tudok fórumot javasolni, ahol többen művelik.
 
 Maryanne írta 2011.04.11. 12:34
 Sziasztok!
Van egy kérdésem. Láttam vonaton egy nénit, aki hasonlót készített, mint a hajócsipke, de nem hajócskával, hanem egyszerűen egy nagy tűre hurkolt rá, majd áthúzta rajta a cérnát. Ez egy másik technika, vagy ugyanez, csak másképp elkészítve? Nagyon érdekesnek találtam. Smile
 
 Mónica Quezada írta 2011.04.07.16:45
 Gracias por compartir esos diseños con todas. Muchas gracias desde Guatemala. Thanks for sharing those great designs. Thank you from Guatemala, Central America.
 
 Ica írta 2011.04.03. 18:12
 Véletlenül találtam erre az oldalra, de elnyerte a tetszésemet: nagyon részletes és a variációk száma elképesztő! Köszönöm!
 
 Antal Lászó (admin) írta 2011.03.20.18:20
 Anna!

Köszönöm a jelzést, átnézem a programot.
 
 Dörner Anna írta 2011.03.20. 13:48
 Kedves László!
Elöször is nagyon köszönöm, hogy végre van egy olyan oldal, ahol képből lehet csinálni X-szemes mintát. Lenne egy olyan észrevételem, hogy a kész mintában vannak olyan ábrák, amelyekhez nem kerül fonalszám. Ilyenkor mit lehet tenni?
Köszönöm előre is a válaszát.
Anna
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...