Vendégkönyv

 Erika írta 2011.07.21.19:12
 Kedves László!
Már Régóta keresek egy átkonvertáló oldalt. Ez a lap teljes mértékben azt nyújja amit kerestem. Köszönöm!
 
 Harasztosne Nemeth Eva írta 2011.07.15. 14:55
 Hála és köszönet az oldal elkészítéséért,nagyon sokat segít a technika elsajátításában,ha papírból volna, már biztosan rongyosra forgattam volna.Ilyen egy lelkes kezdő ! Minden jót a továbbiakhoz !
 
 BaBa írta 2011.07.04.16:00
 Köszönöm,köszönöm ,köszönöm !!!
Lesz mivel agyonüssem a szabadnapjaim....Imádom ezt a hobbit. Laughing SmileCsodás egy lap!!! Még egyszer köszi. Smile
 
 Orsolya írta 2011.07.01. 18:47
 Én is szeretném megköszönni ezt az oldalt olyan szuper dolgokat sikerült vele csinálnom Smile.
És ráadásul még ingyenes isSmileRemélem még sokáig meg leszSmile
Gratulálok hozzá!
 
 Judit írta 2011.06.28.17:49
 Kedves László! Most hallottam egy üzletben a qtp.hu-t, rohantam és hazáig ismételgettem, hogy el ne felejtsem. Boldog vagyok, hogy láthatom ezt az oldalt, gyönyörűséges mintáival! Gratulálok! Judit
 
 Mikro írta 2011.06.22. 19:18
 Sziasztok!
Mint sokan mások, én is \"csak úgy\" idekeveredtem, de örülök neki.
Van sok szép minta, meg tetszik a színváltó is.
Én most segítséget szeretnék kérni, -levendula csokor- mintát keresnék Smile, megköszönöm, ha tud valaki segíteni.
 
 Antal Lászó (admin) írta 2011.06.21.21:07
 Mundruczó Zsuzsanna:
Köszönöm az engedélyt, amint lesz egy kis időm élni fogok vele.
Kati:
Szia! valahol találsz egy jelmagyarázatot, ahol fel vannak tüntetve a színek. Kis kép esetén a jobb oldalon, nagyobb képnél (ahol több darabból áll a minta) egy külön lapon.
 
 Anna írta 2011.06.21. 20:20
 Én is most \"tévedtem\" ide a google-on keresztül, de azonnal be is tettem az oldalt a kedvencek közé, annyi szép mintát láttam itt. Kacsintós
 
 Kati írta 2011.06.21.16:45
 Szia!
Bocs a tudatlanságomért, először látok ilyen leszámolható mintát. A betűjelzések milyen színt takarnak?
Üdv, Kati
 
 Mundruczó Zsuzsanna írta 2011.06.21. 14:11
 Kedves László!
Mindig elképedek, hogy mennyi csodálatos mintát tesz közzé nekünk. Kérdezte tőlem, hogy felhasználhatja-e a képemet a blogról. Természetesen kiteheti őket, bár nem jó minőségűek.
Mundruczó Zsuzsanna
Főkolomp
A kihímzett házi áldás:
http://fokolomp.blogspot.com/2011/01/hazi-aldas.html
Egy másik minta:
http://fokolomp.blogspot.com/2009/09/regi-mintak.html

Üdvözlettel:
M.Zs.
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...