Vendégkönyv

 Mara írta 2011.08.06.17:54
 Remek oldal,remélem kapok egy kis segítséget mozaikosoktól. Egy ajándékot szerettem volna egy kedves svájci ismerősömnek készíteni, rómaikori törött agyagkorsók apró darabjaiból.
Bárkit szívesen vendégül látok, aki megtanít rá, otthonomban az antik római kikötő melletti, Készáreától nem messze.
 
 Andrea írta 2011.08.01. 07:32
 Kedves László! Véletlenül találtam egyszer el hozzád (?), amikor házi áldáshoz kerestem mintát. Aztán leragadtam. Lenyűgöz a népi minták egyszerűsége és mélysége, köszönöm, hogy ennyi szépséget adsz vissza. Azt meg külön, hogy ilyen magától értetődő természetességgel adod vissza, amivel dolgoztál. Nem átlagos hozzáállás. És ami engem még lenyűgöz, az oldal egyszerű, világos, áttekinthető volta és \"kinézete\" a rengeteg csilivili és reklám után. Gratulálok, további jó munkát kívánok!!!
 
 ezer írta 2011.07.30.15:14
 Szerintem is nagyszerű ez a sok munkával megvalósított lap. Írtad, hogy ha hibát találunk akkor jelezzük. A léptető motorok tekercseire tranzisztorral kapcsolod rá a feszültséget, az áram elkezd növekedni. Ha kapcsolóüzemben működteted a tranzisztort és hirtelen kikapcsolod akkor az induktuvitáson LxdI/dt \"hatalmas feszültség indukálódik, ami a tranzisztoron is megjelenik (a tápfesz különbségével) nyitóirányban. Tehát az emitter collektor dióda nem védi meg a tranzisztort. A diódát a tekercsre kell tenni, ezzel persze nől a kikapcsolás utáni lecsengési idő. Lehet ellenállást vagy zenert is a diódával sorba kötni, hogy csökenjen a lecsengés ideje, de ekkeor nől a veszteség.
 
 Berta írta 2011.07.27. 19:25
 Kedves László!

Felbecsülhetetlen ez a munka amit itt végeztél! Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldaladra! Remélem, még nagyon sokáig élni fog, mert gyakran visszajönnék! Smile
 
 Niki írta 2011.07.27.09:17
 Kedves László
Fantasztikus az oldal! Olyan képeket tudok hímezni amiről eddig csak álmodtam...fényképek, festmények alapján. Very happy Köszönöm a kreativitását...a segítségével én is az lehetek.
 
 Dóra írta 2011.07.26. 15:40
 Szia!
Ezen az oldalon rátaláltam a lehető legszebb ajándékra amit csinálhatok az öcséméknek mire megszületik a kislányuk aki az én keresztlányom lesz!Remélem még sokáig létezni fog az elérhetőségetek! Elptirul Razz
 
 Csíki Tünde írta 2011.07.23.20:13
 Kedves László!
Anyukám tanított hímezni nagyjábból 35 éve. Sok éve nem volt a kezemben vászon.A \"véletlen\" erre az oldalra küldött. Nagyon hálás vagyok amiért ismét indíttatást kaptam Öntől. Kívánok sok segítőt, kitartást a munkájához és köszönöm, hogy összegyűjti ezt sok-sok motívumot. Az, hogy bárki hozzáférhet külön ajándék. Üdvözlettel: Tünde
 
 Erika írta 2011.07.21. 19:12
 Kedves László!
Már Régóta keresek egy átkonvertáló oldalt. Ez a lap teljes mértékben azt nyújja amit kerestem. Köszönöm!
 
 Harasztosne Nemeth Eva írta 2011.07.15.14:55
 Hála és köszönet az oldal elkészítéséért,nagyon sokat segít a technika elsajátításában,ha papírból volna, már biztosan rongyosra forgattam volna.Ilyen egy lelkes kezdő ! Minden jót a továbbiakhoz !
 
 BaBa írta 2011.07.04. 16:00
 Köszönöm,köszönöm ,köszönöm !!!
Lesz mivel agyonüssem a szabadnapjaim....Imádom ezt a hobbit. Laughing SmileCsodás egy lap!!! Még egyszer köszi. Smile
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...