Vendégkönyv

 Bolyki József írta 2016.01.29.15:42
 A legérthetőbb és legprofibb leírást találtam nálatok a fugázásról. Ezután lett a szenvedésből élmény. Köszönet érte. Very happy
 
 Ládiné Kovács Zsuzsanna írta 2016.01.21. 18:40
 Hálásan köszönöm! Olyan, számomra új technikát sajátíthatok el, amivel teljesen felszabadul a sikervágyam. Köszönöm!
 
 Rózsika Tatabányáról írta 2016.01.07.08:13
 Tisztelt Szerkesztő!
Talán Úr, ha jól figyeltem a hozzászólásokat Smile
Egy csodás programot találtam itt a keresztszemes hímzéshez. Én kötéshez szeretnék ilyen programot. A kötésnél a próba alapján tudjuk megállapítani, hogy 10x10cm-ben hány szem és hány sor van. Ha ezt ennek alapján be tudnánk állítani a programban, akkor fantasztikus, óriási, káprázatos... lehetőséget kapnának a kötögető hölgyek/urak a minta szerkesztéséhez.
A kicsi unokámnak kötögetek pulóvereket, dínók, Darth Vader, Minions(minyonok), legók, hiro factory stb. rettenetes jószágok Smile És nem lehet egyszerűen kockáspapírra tenni, mivel a kötésnél nem szabályos négyzetekben kell gondolkodni, hiszen nem azonos a sorban a szemszám és a sorok száma.
Ha lenne lehetőség arra, hogy ezt a keresztszemes programot alapul véve tovább fejleszteni oly módon, hogy a szem- és sorszámok megadása megtörténhessen, milliónyi embernek szerezne örömet! Ebben biztos vagyok, mert röpítenénk egymás között, még külföldre is!
Köszönettel:
Rózsika Tatabányáról
 
 Varga Gyuláné írta 2015.12.07. 16:31
 Már sok mindent kipróbáltam kötés, horgolás, xszemes, gobelin, makramé,... ezt sem fogom kihagyni. Nagyon izgalmas és tetszik. Nézegettem nagyon szemléletesek a képek és leírás is érthető. SZUPER! Laughing
 
 Ernst Márta írta 2015.11.17.16:21
 Ezer köszönet az oldalért, végre rátaláltam nagyanyám régi keresztszemes mintáira! Bár még csak a fejemben van az elhatározás a hímzés tanulására és gyakorlati megvalósítására. Nagyon jó támpont és segítség nekem, hogy merre induljak. Az alapanyagok beszerzése lesz a következő lépés. Mégegyszer Köszönöm! Very happy
 
 Bonta Zsuzsanna írta 2015.11.10. 16:47
 Üdvözletem!
Egy valóságos kincsesbányára bukkantam,szeretnék magam is mozaikot készíteni,régóta böngészem a világhálót,az internet adta lehetőség azonban a bőség zavarát hozta magával,de hála a blog készítőjének itt olyan érthető és szinte mindenre kiterjedő információt kaptam ,ami a magamfajta kezdőnek bőséges alapot biztosít ,és elég motivációt ad ennek a gyönyörű hobbinak az elkezdéséhez.Csak remélni tudom hogy nem fogy el a lelkesedés,a blog folytatásához,és a következő "generációnak is lehetősége lesz ,ilyen messzemenően kielégítő információkkal motiválódni . Köszönöm a munkáját további kitartást és jó egészséget a folytatáshoz!
 
 Rajta Szilvia írta 2015.10.17.14:08
 Köszönet és hála ezért a sok kincsért !!!

Áldás,Békesség
 
 Szegedi Sándorné Marika írta 2015.01.26. 09:40
 Kedves Laci!
Nagyon örülök neki, hogy megismerhettelek!
Gratulálok ahhoz, hogy férfi létedre bebizonyítottad, nem csak a nők alkotása lehet a kézimunka!
Hálás köszönetet szeretnék mondani Neked mindenért !!!!!!!!
Köszönöm az oktató írásaidat is, itt értettem meg, mi is az osztott gyűrűSmile A csodás gallérod elképesztően szép, ha leírásom lenne, sem lennék képes elkészíteni soha ! Hatalmas fantázia, kitartás szüleménye !
Isten bőséges áldását kívánom Rád !
Szeretettel: MarikaSmile
 
 N.S. Mónika írta 2015.01.25.22:50
 Hajócsipke
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Kis időbe telt mire rájöttem, hogy hiába vagyok jóban a horgolótűvel, igazán szép ékszert vele, nem készíthetek. Némi keresgélés után derítettem ki, hogy amire én vágyom, az egy másik technika. Az első gyűrűk és ívek után viszont nem jutottam tovább. Mikor melyik szálat használom, és mikor melyik csomóra van szükségem.
Ezt az oldalt már régebben félretettem, most sikerült leülnöm mellé. Tegnap délután gyakoroltam, ma az utasítások és leírás alapján elkészült a karkötő!
Imádom!
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
(ma rendeltem még néhány hajócskát Smile )
 
 csaba írta 2015.01.19. 13:05
 A hétszegmenses kijelzőt a 7447, vagy 7448 dekóderrel lehet meghajtani, attól függően, hogy a 7 szegmenses kijelző közös anódú, avagy közös katódú. Érdemes lenne javitani a rajzon.
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...