Vendégkönyv

 Szigetiné Varga Viola írta 2011.03.08.21:39
 Én is véletlenül akadtam erre az oldalra, és itt maradtam. Egy perce sem volt haszontalan időtöltés. Nagyon köszönöm, még visszajövök! Razz Razz
 
 Novákné Kati írta 2011.03.05. 22:30
 Szia Laci alias Anton!

Minden elismerésem a Tied, hogy ilyen óriási munkát felvállaltál! Emelem kalapom előtted!!! Nagyon tetszenek a minták, amint már jeleztem is, én is rendelkezek elég sok kivarrott darabbal, amit a lapon már mutattam is.
Sok türelmet és nagy-nagy szeretetet a minták gyüjtögetéséhez.
Várjuk az ujabbnál-ujabb mintákat!
Nem tudom, kinek kell szemüveg: a rajzolónak, vagy a varrónak?! Laughing Crying or very sad :shock: Very happy
 
 Margaréta írta 2011.03.02.08:16
 Gratulálok!
Rengeteg munka van benne, de megérte.
 
 Ircsi61 írta 2011.03.01. 22:59
 Gratulálok !
Nagyon jó az oldal !
ide ha bejönn az ember itt felejti magát a sok szép minta közt!
 
 margitmama írta 2011.02.13.17:13
 Az előzőekhez csatlakozva ,legfelső fokban tudom méltatni az web oldalad.
Sok segítséget kaptam már a hajócskához, és most nagyon elbűvölt a keresztszemes minta gyűjtemény is.
Lehet hogy kipróbálom ,utolsónak, de szerintem ez nem maradhat ki az életemből.Gratulálok és köszönöm a sok munkádat
 
 Éva írta 2011.02.10. 21:16
 Kedves László

Csodálatosan szép az oldal. Teljesen belefelejtkeztem e gyönyörű mintákba, örülök, hogy láthatom. Gratulálok hozzá.
Minden Jót Kívánok.
Éva
 
 Baló Mária írta 2011.02.09.09:18
 Kedves Laci!
Először az x-szemes fórumon csodálkoztam rá a magyaros mintakollekciódra, azóta állandóan nézem a lapodat és ajánlom azoknak az \"őrülteknek\", akik szeretik a magyar motívumokat.
Ez évben elkezdett foglalkoztatni a csipke - és milyen a világ - egészen véletlenül láttam meg a hajócsipke oldaladat. Azóta már megrendeltem a hajócskát, reményeim szerint - ha nem leszek nagyon balkéz - megtanulhatom Tőled a hajócsipke-készítést. Biztos vagyok abban, hogy sokan vannak - mint ahogy én is - akik használják és csodálják a mintáidat anélkül, hogy ezt szavakba öntenék. Köszönjük a munkádat, remélve, hogy soha nem hagyod abba.
 
 zöldtengerszem írta 2011.02.09. 07:49
 Szia Laci !

Szuper lett az oldalad, a régi magyaros motívumok is.., klassz , hogy sikerült így megőrizned , és közkinccsé tenned , de amit a hajócsipkéről ide feltettél ..., hát az egyenesen fantasztikus . És akkor még a többiről nem is beszéltem , pl a kép lekockázásáról , hogy meg tudjuk csinálni keresztszemesben . Én személy szerint mindezt köszönöm szépen neked ! Very happy ...Látom már Japánba is eljutott Very happy , szívből gratulálok a sok munkához , üdvözlettel ZTSZ a Fórumról Kacsintós
 
 Ritter Nándorné Babi írta 2011.02.08.13:52
 Kedves László!
Gratulálok az oldalához!
Bámulatos!
Az egész délelőttömet itt töltöttem, nézegettem, olvasgattam.
Egyszerűen nehéz itt hagyni.
A folytatáshoz erőt és egészséget kívánok.
Babi
 
 Légrádi Klári írta 2011.02.06. 07:33
  Very happy Köszönöm! Igy végig olvasva világos, érthető a leírás, majd jön a gyakorlás, de azzal is meg fogok birkózni! (remélem). \"Ezer éve\" kerestem ilyen jó leírást kezdőknek. Még egyszer köszi!
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...