Vendégkönyv

 Rajta Szilvia írta 2015.10.17.14:08
 Köszönet és hála ezért a sok kincsért !!!

Áldás,Békesség
 
 Szegedi Sándorné Marika írta 2015.01.26. 09:40
 Kedves Laci!
Nagyon örülök neki, hogy megismerhettelek!
Gratulálok ahhoz, hogy férfi létedre bebizonyítottad, nem csak a nők alkotása lehet a kézimunka!
Hálás köszönetet szeretnék mondani Neked mindenért !!!!!!!!
Köszönöm az oktató írásaidat is, itt értettem meg, mi is az osztott gyűrűSmile A csodás gallérod elképesztően szép, ha leírásom lenne, sem lennék képes elkészíteni soha ! Hatalmas fantázia, kitartás szüleménye !
Isten bőséges áldását kívánom Rád !
Szeretettel: MarikaSmile
 
 N.S. Mónika írta 2015.01.25.22:50
 Hajócsipke
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Kis időbe telt mire rájöttem, hogy hiába vagyok jóban a horgolótűvel, igazán szép ékszert vele, nem készíthetek. Némi keresgélés után derítettem ki, hogy amire én vágyom, az egy másik technika. Az első gyűrűk és ívek után viszont nem jutottam tovább. Mikor melyik szálat használom, és mikor melyik csomóra van szükségem.
Ezt az oldalt már régebben félretettem, most sikerült leülnöm mellé. Tegnap délután gyakoroltam, ma az utasítások és leírás alapján elkészült a karkötő!
Imádom!
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
(ma rendeltem még néhány hajócskát Smile )
 
 csaba írta 2015.01.19. 13:05
 A hétszegmenses kijelzőt a 7447, vagy 7448 dekóderrel lehet meghajtani, attól függően, hogy a 7 szegmenses kijelző közös anódú, avagy közös katódú. Érdemes lenne javitani a rajzon.
 
 László János írta 2015.01.06.15:56
 Kedves László, az emailcíme nem jó. Megírná az új emailcímét. Üdvözlettel: László János civertan@civertan.hu
 
 Iván Istvánné írta 2014.12.16. 09:13
 Nagyon hasznosnak találom, számomra sok segítséget adott a technika elsajátításához! Köszönöm szépen! Very happy
 
 Földesi Éva írta 2014.12.15.17:40
 Üdvözlet!
Nagyon jó ez az oldal, köszönöm a munkádat!!!!
Kórustársam tanított meg a hajócsipkére, de itt újra kedvet kaptam hozzá. (az alapoknál vagyok, egy-két könyvjelző után)
További jó egészséget és minden jót kívánok. F.Éva (Veszprém)
 
 Schóbert Mária írta 2014.10.22. 21:57
 Nagyon megtetszett egy ily módon készült karácsonyfa dísz , angyal.
Nagyon szeretném megtanulni, de egyenlőre nem tudom milyen fórum az ahol ezt eltudnám sajátítani vagy valamilyen segítséget kapni, illetve van-e valamilyen kiadvány melyből ezt meglehet tanulni.
 
 Vincze Zsoltné írta 2014.10.06.19:07
 Most tetszett meg ez a technika, és örülök, hogy rá találtam erre az oktató anyagra.Köszönöm szépen a segítséget.
 
 hammer zsuzsanna írta 2014.09.21. 14:17
 Hálásan köszömöm az ötleteket és a tippeket a lakásom díszítéséhez. Nagyon szép az oldalatok.
Zsuzsa
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...