Vendégkönyv

 Pádárné Böbe írta 2016.11.15.11:05
 Most találtam rá erre az oldalra, mondhatom FANTASZTIKUS!!! A hajócsipkével próbálkozom már egy ideje, de ilyen érthető és mindenre kiterjedő leírással még nem találkoztam. Ezer köszönet érte!
 
 Bálint Csilla írta 2016.11.13. 03:02
 Rendkívüli oldal, köszönet a rengeteg munkáért! Remélem, jó sokáig elérhető maradhat. Nagyon köszönöm!
 
 Bereczky Károly írta 2016.08.22.21:13
 Köszönöm az instrukciókat. Tökéletes segítséget kaptam. Profi a leírás jól érthető.

Mégegyszer ezer hála a sokmunkáért amit a leírás elkészítésébe fektetett. Smile
 
 Henry írta 2016.07.24. 21:52
  Köszönöm! Fantasztikus
 
 Nagy Sándoné írta 2016.07.01.11:08
 Tisztelt Antal László Úr! Csodálatosak a keresztszemes minták! Érdeklődni szeretnék, hogy saját részre elkészíthetem-e a Csicsói mintát? Kézimunka szakkör tagja ként népi hímzéseket készítek, melyeket kiállításokra szoktam vinni. Van lehetőség erre, vagy egyéb módon kell kérni. Köszönettel Nagy Sándorné
 
 Tóth Zsuzsanna írta 2016.02.20. 14:06
 Köszönöm! Fantasztikus ez az oldal.
 
 Bolyki József írta 2016.01.29.15:42
 A legérthetőbb és legprofibb leírást találtam nálatok a fugázásról. Ezután lett a szenvedésből élmény. Köszönet érte. Very happy
 
 Ládiné Kovács Zsuzsanna írta 2016.01.21. 18:40
 Hálásan köszönöm! Olyan, számomra új technikát sajátíthatok el, amivel teljesen felszabadul a sikervágyam. Köszönöm!
 
 Rózsika Tatabányáról írta 2016.01.07.08:13
 Tisztelt Szerkesztő!
Talán Úr, ha jól figyeltem a hozzászólásokat Smile
Egy csodás programot találtam itt a keresztszemes hímzéshez. Én kötéshez szeretnék ilyen programot. A kötésnél a próba alapján tudjuk megállapítani, hogy 10x10cm-ben hány szem és hány sor van. Ha ezt ennek alapján be tudnánk állítani a programban, akkor fantasztikus, óriási, káprázatos... lehetőséget kapnának a kötögető hölgyek/urak a minta szerkesztéséhez.
A kicsi unokámnak kötögetek pulóvereket, dínók, Darth Vader, Minions(minyonok), legók, hiro factory stb. rettenetes jószágok Smile És nem lehet egyszerűen kockáspapírra tenni, mivel a kötésnél nem szabályos négyzetekben kell gondolkodni, hiszen nem azonos a sorban a szemszám és a sorok száma.
Ha lenne lehetőség arra, hogy ezt a keresztszemes programot alapul véve tovább fejleszteni oly módon, hogy a szem- és sorszámok megadása megtörténhessen, milliónyi embernek szerezne örömet! Ebben biztos vagyok, mert röpítenénk egymás között, még külföldre is!
Köszönettel:
Rózsika Tatabányáról
 
 Varga Gyuláné írta 2015.12.07. 16:31
 Már sok mindent kipróbáltam kötés, horgolás, xszemes, gobelin, makramé,... ezt sem fogom kihagyni. Nagyon izgalmas és tetszik. Nézegettem nagyon szemléletesek a képek és leírás is érthető. SZUPER! Laughing
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...