Vendégkönyv

 M. Katalin írta 2013.11.05.00:02
 Nagyon örültem a keresztszemes minta készítő programnak. Mivel még tesztelés alatt van, ezért szeretnék segíteni az észrevételemmel. 30 színt állítottam be, a jelekben kettőnek nem volt meg a színszáma. Viszont volt két különböző jel azonos színszámmal. I;1 ezt a két jelet nagyon nehéz megkülönböztetni, pláne ha hasonló színt takarnak. Bízom benne, hogy sikerül ezeket korrigálni, és akkor nagyon szívesen használnám ezt a programot.
 
 Réka írta 2013.10.22. 11:08
 Sziasztok! Elsősorban az oldal készítőjének szeretném megköszönni, hogy egy vágyam teljesült ebben a programban. Évek óta szerettem volna már fényképből valami szívhez szóló ajándékot készíteni.
Hozzám a gobelin öltések közelebb állnak, mint a keresztszemes, ezért tettem egy próbát itt az oldalon. Azt kell mondanom, eddig remek az alkotásom! Egy közös képet töltöttem fel páromról és magamról átalakításra. Mikor láttam, hogy ez egész jó, és működhet, annyira megörültem, hogy egy héten belül be is szereztem a 21 féle fonalat, és kezdtem a munkát.
Tehát én gobelin képhez használtam fel a program adottságait, elmondhatatlan örömet okozott, és nagyon remélem, hogy páromnak is tetszeni fog. Értékeli a szívhez szóló ajándékokat, és ezt majd az egy éves együttlétünkre fogja kapni.

Köszönöm még egyszer ezt a remek lehetőséget !!

Réka(19)
 
 Sőrés Sándorné írta 2013.10.14.11:59
 Egy kedves ismerősöm szeretné a Magyar Címert keresztszemes öltéssel elkészíteni. Ha tud valaki ebben segíteni megköszönném.
 
 drahusa írta 2013.10.13. 18:32
 HÁZI ÁLDÁS MINTÁT KERESEK .
KÖSZÖNÖM . Very happy
 
 Évi írta 2013.09.20.16:07
 Nagyon szépen köszönöm, hogy képből keresztszemes mintát készítő programot találtam az oldalon. Remek, ezt kerestem mindenhol és tökéletes mintát kreált azokból a képekből, amire szükségem volt. Kérem, ne szüntesse meg az oldalt, mert hihetetlen összeszedett és könnyen kezelhető bárki számára.
Üdvözlettel
 
 Dukainé Ili /rózsaszirom/ írta 2013.08.29. 10:36
 Kedves Laci!
Most kezdem igazán használni a hajócskádat és az általad oly sok munkával elkészített oldalt. Nekem szuper jó. Gratulálok hozzá!
Üdv: Ili
 
 Nagy Gáborné írta 2013.08.20.12:55
 Kedves gtp.hu!
Segítséget kérek ,mert nekem olyan tervező kellene,amibe én tudok x szemes mintát berajzolni.
Előre is köszönöm.
Az oldal csodás,szebbnél szebb minták vannak.
Üdvözlettel:Márti
 
 Gruizné Kata írta 2013.07.26. 12:42
 Kedves qtp.hu!
Először a keresztszemes minták miatt néztem be ide, aztán ittragadtam.....
Csodaszép dolgokat találtam itt, és rögtön neki is láttam a hajócsipkével való próbálkozásnak! Először tűvel próbáltam, mert az volt itthon Smile)), és tök jól ment! Aztán vettem hajócskát, és jöttek e gondok.........valamiért nem jól kezdem el, mert vagy egyáltalán nem csúsznak a csomók, vagy nem a hajócskás szálon csúsznak. Szomorú(( Lassan beleőrülök... Smile!
Ha valaki tud nekem tanácsot adni, hogy mit és hol rontok el, nagyon hálás lennék!
És a lényeg:
KÖSZÖNÖM A SOK-SOK SEGÍTSÉGET, JÓTANÁCSOT ÉS TIPPET!!!!
Üdvözlettel Gruizné Kata
 
 Horvat Zita írta 2013.07.20.03:55
 Nagyon de nagyon koszonom hogy iljen onzetlenul megosztod mindenkivel a gyonyoru gyujtemenyedet, ha jol ertem sokat kozuluk meg is kellet javitanod es onzetlenul atadod mindenkinek szivesen mint en a receptjeimet akik szeretek amit nalam ettek, tudom miljen erzes masoknak oromot okozni, ugy latom egy uton jarunk SOHA meg nem vontam el senkitol azt ami erdekelte amit nalam evet-ivot, kezimunkaimat is lemasolhatak. Sajnos, anyira istenitenek erte, ez viszont szomoru dolog HA ez manapsag ritkasag lenne, mert en igy notem fol : Szomszedok, rokonok, kollegak, baratok nagyon aranyosak es rendesek voltak egymashoz. Manapsag a 20-on valahany eveseknel ez sajnos ritkab mint a mi korunkban akik regen votak 40 evesek es az elozo generaciok. Valamit kene erte teni hogy visza hozhasuk a regi IGAZI MAGYAR OSZETARTOZAST es az egymasiranti emberi torodest es szeretettet. Miljen szep volt ez a dolog mig tartot. ANYAFOLDUNK hatalmas valtozasokon ment keresztul az utobbi 23 eve, olj anyira hogy valosagul IJESZTOVE VALT ! Szomorú Honfitarsi szeretettel, Zita
 
 Bod Csilla írta 2013.07.12. 16:41
 Kedves Mindenki!
nagyon jó ez az oldal. Én tegnap újítottam fel két elcsúnyult komódomat mozaikozással, és nagyon sok esszenciális ötletet, alapfogást találtam itt! nagyon szépen köszönöm, a segítséget és kedvcsinálást is! Csak így tovább!
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...