Vendégkönyv

 Erdős László írta 2014.08.05.13:04
 A "Képből keresztszemes minta" menüpont nagyon jó. Régóta vártam egy olyan programra, ami ilyen jól visszaadja a színeket. Köszönöm!
 
 Kincses Mihályné írta 2014.07.11. 11:13
 Nagyon szeretném a hajócsipke készítését igazából megtanulni. Egy két darabbal már próbálkoztam is. Örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt ahol lehet tanulni. Köszönet és hála a jó tanácsokért, és hogy megosztod a tudásod velünk, tanulókkal.
Sok sikert kívánok az oldalhoz!
 
 Vinkler Aurelia írta 2014.07.11.09:27
 Nagyon köszönöm a mintákat, sokat segített hímzéseimben Gratulálok a sikeres munkádban.Szeretnék segíteni/ajálni.Van árapataki(Erdély)mintagyüjtemény könyvem.Szivesen kölcsön adom neked a minták beolvasásához.Remélem, hogy a 125 mintacsoportot, sokan fogják majd a varrottasaikban felhasználni.
 
 Feketéné Irénke írta 2014.07.02. 17:40
 Nagyon szeretném én is megtanulni a hajocsipke készitését de hajot nemkapok sehol szeretnék segitséget kérni előre is köszönöm Feketéné irénke
 
 Lukács Anna írta 2014.04.30.16:49
 Ma egy kincsre találtam az elképzelésem megvalósításához.
Hálás köszönet érte.
 
 Németh Katalin írta 2014.04.30. 10:55
 Köszönöm, hogy ilyen önzetlenül adod a világ tudtára ezt a különleges anyagot / esetemben a HAJÓCSIPKE KÉSZÍTÉS bűvölt el!!!!/
Régóta készülök megtanulni,de nagyon nagyon nehéznek tűnik...
A részletes bemutatás alapján lehet, hogy mégis megpróbálom.
Köszönöm! Németh Katalin
 
 Majthényi Teréz írta 2014.04.22.14:17
 Gratulálok az oldalhoz!
Lenyűgözve néztem végig a mini tanfolyamokat, a jó tanácsokat, a tudás és a jó szándék áramlását.
További sok sikert kívánok az oldal működtetéséhez! Teréz
 
 ZSuZSa írta 2014.02.21. 19:24
 Jo nagyon a program csak egz szint nem ir ki oldalra ami a kepben pedig szerepel. Nem tudom mivel varrjam. U betu es narancssargas a hattere.
 
 Vass Annamária írta 2014.02.04.21:46
 Köszönöm szépen. Csodalatos ,meglepett ez a bőség. Nagyon szeretek keresztszemest varrni. Faliszőnyeget tervezek, köszönöm a segítséget.
 
 Halász Violetta írta 2014.01.23. 15:17
 Gratulálok a programhoz,nagyon ügyes és ötletes dolog!
Több képet varrtam már ki,amit ezzel a keresztszemes programmal készítettem.
Rendszeresen használom.
Köszönöm!
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...