Vendégkönyv

 kata írta 2012.02.08.10:27
 Kedves László!
Szeretném megköszönni ezt a gyönyörű gyűteményt!
A gyergyói minták különösen megfogtak.Szeretném kérdezni, hogy kettő vagy három szállal érdemes hímezni?üdv Kata
 
 Erzsike írta 2012.02.07. 12:27
 Keves László!
Én is csak gratulálni tudok a gazdag
minta gyüjteményhez!
Nagyon köszönöm, boldog gyermek és
fiatal koromra emlékeztet.
Üdvözlettel Erzsike. Kacsintós
 
 koczka csaba írta 2012.02.02.12:57
 Szia!Nagyon tetszik az oldal.Én is készítek mozaikokat,hogyan lehet nekem is bekerülnöm ide?Még nem próbálkoztam hasonlóval.Úgy érzem most jött el az ideje.
 
 Elekné Zsóka írta 2012.01.17. 08:51
 Kedves László!
Nagyon szeretem ezt az oldalt. Sokat nézelődök rajta.De sajnos van egy kis problémám. A keresztszemes mintakészítőt használtam , és mikor varrtam a képet feltűnt, hogy van olyan jel ami nem szerepel a jelmagyarázatban, és van olyan is ami nem olyan színű a jelmagyarázatban mint a mintán. Nem tudom mit csináltam esetleg rosszul. Ha tudnak nekem segíteni , és meg írná az email címemre, hogy vajon mi lenne a megoldás. Előre is köszönöm. Tisztelettel Elekné Zsóka
 
 Ibolya írta 2012.01.16.10:00
 Ezt az oldalt minden alkalommal nagy szeretettel nézegetem, és lapozgatok a sok gyönyörűség között, amihez így hozzájuthatok. Köszönöm a sok munkát, és a lehetőséget.
 
 Hegyi Johanna írta 2012.01.02. 08:35
 gyönyörű gyüjtemény értek egy kicsit a népművészeti mintákhoz és mindig zavar a mindenféle keverés, amit \"eredeti erdélyi és/vagy székelynek\" neveznek, ezek valóban eredeti minták. Amit még nagyon értékelek, a minták elnevezésének megőrzése, így a mintákkal együtt nyomonkövethető az az archaikus világkép, amely csodálatosan ötvöződik a mai keresztény világképpel. Gratulálok, a minták másolhatósága és varrhatósága lehetővé teszi a megőrzést, tisztelettel Johanna
 
 Zöldtengerszem írta 2011.12.30.10:39
 Szia Laci !

Szívből gratulálok a kézimunkafórumra feltett gallérhoz . Valóságos mesterműűű. Biztosan nagyon örült neki a lányod ! Boldog Új évet kívánok neked és családodnak szeretettel : Erzsi
 
 Zsarnóczainé Vörös írta 2011.12.06. 11:19
 Gratulálok a gazdag minta gyűjtemény összeállításához. Édesanyámmal gyakran kézimunkáztunk/unk. Napjainkban tapasztaljuk, hogy a régi népi mintaértékek veszendőbe mentek. Ezért is csodálatra méltó az összeállítás.
Érdemes lenne a keresztszemes kézimunkák után a KALOCSAI és a MATYÓ hagyományokkal is foglalkozni.


Üdvözlettel Vörös
 
 Márta írta 2011.11.26.07:03
 Szia László! Csak megköszönni jöttem ezt az önzetlen, profi, gyönyörű oldalt! Meglepett és megörvendeztetett. Pár fényképet már \"átírtam\" leszámolható mintára, de a régi minták közül párat \"átmentek\" az időn, főleg meghorgolom az unokámnak, egyszer megérik hozzá. A szerkesztést így elsőre nem láttam át, de biztosan jövök még vissza, ha másért nem, hát hogy pihenjek ennyi gyönyörűség közt. Köszi, viszlát, Márta! Kacsintós
 
 Zsuzsa írta 2011.11.08. 13:57
 Szia!
1000 köszönet ezért az oldalért!! Drága Nagyim ha láthatná micsoda kincsek vannak itt!!!! Nagyon örülök, hogy megtaláltalak!!!
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...