Vendégkönyv

 Almapiros írta 2011.11.06.15:29
 Kedves László!
Szuper az oldal!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Keresztszemes kézikönyvben nincs kehely minta? Sajnos sehol sem találok, énekeskönyvre szeretnék készíteni borítót, ahhoz kellene.
Köszönöm a választ!
Alma
 
 Ivett írta 2011.11.05. 11:43
 Kedves László! Esküszöm imába foglalom a nevedet Smile Nagyon sok segítséget jelent számomra ez a honlap. Most találtam el ide. S egyből meggyőzött.
Nagyon Köszönöm!!!
 
 Kissné Mariann írta 2011.10.27.22:20
 Kedves László!
Köszönöm a szemléletes, érthető hajócsipkés oldalakat!Nélkülük nem ment volna...Nagyon örülök, hogy idetaláltam.Very happy
További jó munkát kívánok.
 
 Antal Lászó (admin) írta 2011.10.16. 11:00
 Kedves Éva!

Paint-ben (vagy más tetszőleges grafikai programban) elkészíted képként a szöveget (egyszerű betűtípushoz fekete-fehérbe), és ezt a keresztszemes program már \"berácsozza\". Csak arra kell figyelni, hogy .png vagy .gif formátumba mentsd (jpg ebben az esetben nem ajánlott)
 
 S.Éva írta 2011.10.14.15:53
 Kedves László!

Az oldal nagyon jó csak gratulálni tudok! Gratula!!!Lenne 1 kérdésem is azért Very happy.Ha én más szöveget szeretnék írni pl. a házi áldás egyik betűmintájával akkor erre van program?Kis és nagy betűk, ill. a házi áldásban nincs meg minden betű.Buta kérdésemre várom az okos választ és kérem abba ne hagyja, mert oly sokunknak nagy-nagy örömet okoz ezekkel a szép mintákkal
 
 NáMa írta 2011.10.09. 22:15
 Fantasztikus oldal, köszönök mindent, amit a hajócsipke technikával kapcsolatban itt elleshettem. Szuper! Smile)
 
 Éva írta 2011.09.29.14:52
 Köszönöm ezt a nagyszerű lehetőséget ! Ma bukkantam rá véletlenül, keresztszemes mintákat tervező programokra vadászva. Még meg sem néztem a többi menüt, de ha ilyen a kezdet... ! Már most imádom !!!!!
 
 Kriszti írta 2011.09.13. 13:17
 Szia!
Ez a legjobb hajócsipkés oldal. Nélküle sosem tanultam volna meg. Köszönöm szépen!
 
 Réka írta 2011.09.11.22:18
 ez a legjobb mintás oldal amit valaha találtam. köszi hogy van
 
 Kiddy írta 2011.08.18. 11:30
 Fantasztikus ez az oldal, mindenestül! Nagyon örülök, hogy idetaláltam. További sok sikert kívánok, nem semmi meló lehetett a keresztszemeseket paintben megrajzolgatni... Very happy
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...