Vendégkönyv

 Antal Lászó (admin) írta 2011.10.16.11:00
 Kedves Éva!

Paint-ben (vagy más tetszőleges grafikai programban) elkészíted képként a szöveget (egyszerű betűtípushoz fekete-fehérbe), és ezt a keresztszemes program már \"berácsozza\". Csak arra kell figyelni, hogy .png vagy .gif formátumba mentsd (jpg ebben az esetben nem ajánlott)
 
 S.Éva írta 2011.10.14. 15:53
 Kedves László!

Az oldal nagyon jó csak gratulálni tudok! Gratula!!!Lenne 1 kérdésem is azért Very happy.Ha én más szöveget szeretnék írni pl. a házi áldás egyik betűmintájával akkor erre van program?Kis és nagy betűk, ill. a házi áldásban nincs meg minden betű.Buta kérdésemre várom az okos választ és kérem abba ne hagyja, mert oly sokunknak nagy-nagy örömet okoz ezekkel a szép mintákkal
 
 NáMa írta 2011.10.09.22:15
 Fantasztikus oldal, köszönök mindent, amit a hajócsipke technikával kapcsolatban itt elleshettem. Szuper! Smile)
 
 Éva írta 2011.09.29. 14:52
 Köszönöm ezt a nagyszerű lehetőséget ! Ma bukkantam rá véletlenül, keresztszemes mintákat tervező programokra vadászva. Még meg sem néztem a többi menüt, de ha ilyen a kezdet... ! Már most imádom !!!!!
 
 Kriszti írta 2011.09.13.13:17
 Szia!
Ez a legjobb hajócsipkés oldal. Nélküle sosem tanultam volna meg. Köszönöm szépen!
 
 Réka írta 2011.09.11. 22:18
 ez a legjobb mintás oldal amit valaha találtam. köszi hogy van
 
 Kiddy írta 2011.08.18.11:30
 Fantasztikus ez az oldal, mindenestül! Nagyon örülök, hogy idetaláltam. További sok sikert kívánok, nem semmi meló lehetett a keresztszemeseket paintben megrajzolgatni... Very happy
 
 Mara írta 2011.08.06. 17:54
 Remek oldal,remélem kapok egy kis segítséget mozaikosoktól. Egy ajándékot szerettem volna egy kedves svájci ismerősömnek készíteni, rómaikori törött agyagkorsók apró darabjaiból.
Bárkit szívesen vendégül látok, aki megtanít rá, otthonomban az antik római kikötő melletti, Készáreától nem messze.
 
 Andrea írta 2011.08.01.07:32
 Kedves László! Véletlenül találtam egyszer el hozzád (?), amikor házi áldáshoz kerestem mintát. Aztán leragadtam. Lenyűgöz a népi minták egyszerűsége és mélysége, köszönöm, hogy ennyi szépséget adsz vissza. Azt meg külön, hogy ilyen magától értetődő természetességgel adod vissza, amivel dolgoztál. Nem átlagos hozzáállás. És ami engem még lenyűgöz, az oldal egyszerű, világos, áttekinthető volta és \"kinézete\" a rengeteg csilivili és reklám után. Gratulálok, további jó munkát kívánok!!!
 
 ezer írta 2011.07.30. 15:14
 Szerintem is nagyszerű ez a sok munkával megvalósított lap. Írtad, hogy ha hibát találunk akkor jelezzük. A léptető motorok tekercseire tranzisztorral kapcsolod rá a feszültséget, az áram elkezd növekedni. Ha kapcsolóüzemben működteted a tranzisztort és hirtelen kikapcsolod akkor az induktuvitáson LxdI/dt \"hatalmas feszültség indukálódik, ami a tranzisztoron is megjelenik (a tápfesz különbségével) nyitóirányban. Tehát az emitter collektor dióda nem védi meg a tranzisztort. A diódát a tekercsre kell tenni, ezzel persze nől a kikapcsolás utáni lecsengési idő. Lehet ellenállást vagy zenert is a diódával sorba kötni, hogy csökenjen a lecsengés ideje, de ekkeor nől a veszteség.
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 

Vendégkönyvbe írás
*Neved: *Mindenképp meg kell adni.
Elöször olvasd el figyelmesen a kommentdoboz alatti kommentelési alapelveket.
E-mail:
* Üzented:

Very happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarrased Crying or very sad Winking Exclamation Question IdeaA vendégkönyv moderálási alapelvek (nem elolvasása nem ment fel a betartása alól!)

1. A vendégkönyvbe írás lehetőségét érezd kiváltságodnak, nem pedig jogodnak. Egyetlen olvasómnak sem kötelessége elviseleni bizonyos kommenteket (ahogyan nekem sem), akárkitől is jönnek.
Még világosabban: bár az oldalhoz tartozik, semmiképpen sem nélkülözhetetlen eleme a vendégkönyv.

2. Bizonyos személyek bejegyzéseinek nemkívánatos volta, sértő, nem a tárgyhoz tartozó, vagy egyéb értelemben minőségen aluli komment törlése/tiltása nem tévesztendő össze a cenzúrával.
Valóban kötelességem nem beleavatkozni a törvényes szólásszabadság gyakorlásába, de semmiképpen sem kötelességem elősegíteni akárki törvényes vagy törvénytelen szólásszabadságának a jogát. Akinek problémát okoz az előbbi két tagmondat által hordozott információ megértése, automatikusan a "minőségen aluli hozzászóló" kategóriájába kerül.

3. A vendégkönyv nem arra szolgál (mintegy nyílt fórumként), hogy akárki, akármiről, akármit mondjon. Ahogy az elnevezés is utal rá, főként és elsősorban az oldalhoz fűzött megjegyzésekre találtatott ki.
Viszont ahhoz, hogy hozzá tudj szólni, először bizony alaposan el kell mélyedj az itt található információhalmazban.

4. Figyelem! Az oldallal kapcsolatban megfogalmazott (akár negatív) kritikával semmi probléma mindaddig, amíg betartják a fent említett alapszabályok idevonatkozó részét. Soha nem törlök csak azért egy bejegyzést, mert az történetesen bírálja a munkám. (Más szóval: semmiképpen se tessenek visszatartani, aminek ki kell jönnie.)

5. Amennyiben hosszabb (s esetleg kimondottan a személyemnek szóló) mondandód van azt elektronikus levélben is eljuttathatod (a címsorban a borítékra kattintva).

6. A bejegyzéssel együtt az IP címed is tárolásra kerül. Ezt esetleg arra használhatom, hogy a visszatérő szabályszegőket kitilthassam.

Megosztás Google Buzz-on Del.icio.us-hez ad Megosztás Digg-en Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Megosztás MySpace-en Hozzáadás MSN könyvjelzőkhöz Hozzáadás Yahoo! könyvjelzőkhöz Reddit StumbleUpon

© 2003-2013 Antal László
Valid Robots.txt XHTML 1.0 CSS 2.1 WCAG 1.0 XHTML 1.0 (WDG) CSS 2.1 (WDG) Akadálymentes oldal (link a paramédia weboldalra) I ¦ Validator [Valid RSS]
elektronikus levél az oldal szerkesztőjének RSS hírcsatorna is elérhető Ugrás a nyitólapra. Vendégkönyv... Az oldal blogja...